parallax background

Flexvak
Horeca

De plek voor werknemers
en werkgevers

Wil je meer over ons weten? Bel ons gerust met al jouw vragen.

033 20 222 88

Horeca

Sinds 2017 zijn wij werkzaam binnen de branche Horeca. Dit is ontstaan omdat er veel uitvragen kwamen vanuit de lokale horeca ondernemingen die personeel zochten, zowel parttime als fulltime. Waarbij het zeer gewaardeerd wordt als het personeel goed is opgeleid.

In onze Flexvak academy bieden wij horecatrainingen aan die ervoor zorgen dat ons personeel goed getraind aan de slag kan bij de opdrachtgever. Bij een horecatraining moet je denken aan het leren lopen met een dienblad, het uitserveren van het eten, het tappen van een biertje maar ook zeker de sociale skills voor het werken in de bediening.

Waarbij wij in het begin voornamelijk focus hadden op restaurants en cafés zijn wij tegenwoordig ook uitgebreid naar evenementen waarvoor bijvoorbeeld beveiligers nodig zijn of barpersoneel. Hierdoor werken wij tegenwoordig steeds landelijker dan alleen voor de lokale ondernemers.


Wie zijn wij?

Flexvak is een arbeidsbemiddelingsbureau in Amersfoort dat gespecialiseerd is in de branches Automotive, Techniek, Services, Horeca en ICT. Binnen deze branches bieden wij de diensten: uitzenden, detacheren, werving en selectie en de Flexvak-academy.

Bij ons ben je geen nummer. Klanten omschrijven ons dan ook als ‘persoonlijk betrokken’. We zien een persoon die we willen helpen naar de juiste baan, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling en groei willen wij iets voor je betekenen. Of je nou net klaar bent met school, op zoek bent naar een compleet nieuwe uitdaging of een baan in een andere branche, wij helpen je. Wij hebben de vele contacten en onze Flexvak-academy. Jij brengt je pakketje kennis, ervaringen en kwaliteiten mee. Samen zoeken we naar de juiste plek voor jou.

In onze Flexvak-academy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Iedere branche heeft hierin een eigen onderdeel. Zo leiden wij bandenmonteurs op voor de Automotive, bieden wij lessen communicatieve vaardigheden voor Services en ICT en hebben we horecatrainingen voor de Horeca-branche.